English

Politika kvality - aktuality

bulletŽiadosť o zmenu a doplnenie – APRÍL 2009 | 08-05-2009

Parmigiano Reggiano (OJ C 84 16.04.2009) krajinou, ktorá žiada o zmenu je Taliansko. Ide o zmenu a doplnenie špecifikácie registrovaného CHZO alebo CHOP, pre ktoré nebol uverejnený jednotný dokument ani súhrnný list. Parmigiano Reggiano je tvrdý syr vyrobený zo surového kravského mlieka, čiastočne odstredeného prirodzeným povrchovým odstreďovaním. Tento výrobok sa uchádzalchránené označenie pôvodu (CHOP). Termín ukončenia námietkového konania je 16.10.2009.

Bitto (OJ C 87 16.04.2009) krajinou, ktorá žiada o zmenu je Taliansko. Ide o zmenu a doplnenie špecifikácie CHZO alebo CHOP zapísaného do registra, ku ktorým sa neuverejnil nijaký jednotný dokument ani zhrnutie. Bitto je syr zo surového plnotučného kravského mlieka pochádzajúceho z tradičných plemien danej oblasti, do ktorého sa prípadne pridá surové kozie mlieko v podiele menšom ako 10 %, so stredným a dlhým zrením, v tvare pravidelného valca s rovným povrchom, dovnútra zaoblenými bokmi a ostrými hranami po obvode. Tento výrobok sa uchádzalchránené označenie pôvodu (CHOP). Termín ukončenia námietkového konania je 16.10.2009.


<-- SPÄŤ