English

Politika kvality - aktuality

bulletZverejnenie žiadostí o zmenu a doplnenie chráneného označenia – AUGUST 2009 | 15-08-2009

 

(11/08/2009)

Pecorino Toscano (OJ C 188 11.8.2009) krajinou, ktorá žiada o zmenu a doplnenie registrácie chráneného označenia je Taliansko. Zaevidovaná zmena a doplnenie sa týka špecifikácie CHOP, v prípade ktorej nebol uverejnený nijaký jednotný dokument ani zhrnutie. Ide o plnotučné ovčie mlieko určené na výrobu syra „Pecorino Toscano“ musí byť surové alebo môže byť tepelne spracované až pasterizované a môže byť obohatené o pôvodné, prírodné alebo vybrané baktérie mliečneho kvasenia. Termín ukončenia námietkového konania je 11.2.2010.

Prosciutto di Carpegna (OJ C 189 12.8.2009) krajinou, ktorá žiada o zmenu a doplnenie registrácie chráneného označenia je Taliansko. Zaevidovaná zmena a doplnenie sa týka špecifikácie CHOP, v prípade ktorej nebol uverejnený nijaký jednotný dokument ani zhrnutie. Ide o mäsový výrobok – šunku. Termín ukončenia námietkového konania je 12.2.2010.

Monti Iblei (OJ C 198 22.8.2009) krajinou, ktorá žiada o zmenu a doplnenie registrácie chráneného označenia je Taliansko. Zaevidovaná zmena a doplnenie sa týka špecifikácie CHOP, v prípade ktorej nebol uverejnený nijaký jednotný dokument ani zhrnutie. Ide o extra panenský olivový olej. Termín ukončenia námietkového konania je 22.2.2010.

Grana Padano (OJ C 199 25.8.2009) krajinou, ktorá žiada o zmenu a doplnenie registrácie chráneného označenia je Taliansko. Zaevidovaná zmena a doplnenie sa týka špecifikácie CHOP, v prípade ktorej nebol uverejnený nijaký jednotný dokument ani zhrnutie. Ide o tvrdý varený a pomaly dozrievajúci syr, vyrábaný počas celého roka a používaný ako lahôdkový syr alebo syr na strúhanie, vyrobený z čiastočne odtučneného surového mlieka. Termín ukončenia námietkového konania je 25.2.2010.


<-- SPÄŤ