English

Politika kvality - aktuality

bulletRegistrácie chránených označení – DECEMBER 2009 | 09-12-2009

 

Nariadenie Komisie (ES) č. 1175/2009 z 30. novembra 2009, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:

Aglio Bianco Polesano (CHOP) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko

Redykołka (CHOP) Syry - Poľsko

Nariadenie Komisie (ES) č. 1180/2009 z 30. novembra 2009, ktorým sa do registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:

Marrone di Combai (CHZO) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko

Bremer Klaben (CHZO) Chlieb, zákusky, koláče, cukrovinky, sušienky a iné pekárske výrobky – Nemecko

Cornish Sardines (CHZO) Čerstvé ryby, mäkkýše, kôrovce a výrobky z nich – Spojené kráľovstvo

Formaggio di Fossa di Sogliano (CHOP) Syry – Taliansko

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1237/2009 z 11. decembra 2009, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:

Marrone di Caprese Michelangelo (CHOP) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko

Pomodorino del Piennolo del Vesuvio (CHOP) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko

Crudo di Cuneo (CHOP) Mäsové výrobky (tepelne spracované, solené, údené atď.) - Taliansko


<-- SPÄŤ