English

Politika kvality - aktuality

bulletRegistrácia chránených označení (a špecialít garantovaných tradíciou)– DECEMBER 2010 | 03-01-2011

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1107/2010 z 30. novembra 2010, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisuje názov:

Pimiento de Gernika alebo Gernikako Piperra (CHZO) Ovocie, zelenina a obilniny, čerstvé alebo spracované - Španielsko

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1108/2010 z 30. novembra 2010, ktorým sa schvaľuje väčšia zmena špecifikácie názvu zapísaného do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení:

Castagna del Monte Amiata (CHZO) Ovocie, zelenina a obilniny bez ďalšieho spracovania alebo spracované – Taliansko

(03/12/2010)

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1121/2010 z 2. decembra 2010, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:

Edam Holland (CHZO) Syry – Holandsko

Gouda Holland (CHZO) Syry – Holandsko

(10/12/2010)

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1163/2010 z 9. decembra 2010, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisuje názov:

Agneau du Périgord (CHZO) Čerstvé mäso (a droby) – Francúzsko

Salzwedeler Baumkuchen (CHZO) Chlieb, pečivo, koláče, cukrovinky, sušienky a ostatné pekárenské výrobky – Nemecko

Melón de La Mancha (CHZO) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované - Španielsko

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1164/2010 z 9. decembra 2010, ktorým sa schvaľujú väčšie zmeny a doplnenia špecifikácie názvu zapísaného do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení:

Pomodoro S. Marzano dell'Agro Sarnese-Nocerino (CHOP) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko

Agnello di Sardegna (CHZO) Čerstvé mäso (a droby) – Taliansko

Prosciutto di Modena (CHOP) Mäsové výrobky (tepelne spracované, solené, údené atď.) – Taliansko

Pancetta Piacentina (CHOP) Mäsové výrobky (tepelne spracované, solené, údené atď.) – Taliansko

(17/12/2010)

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1192/2010 zo 16. decembra 2010, ktorým sa schvaľujú väčšie zmeny špecifikácie názvu zapísaného do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení:

Ricotta Romana (CHOP) Syry - Taliansko

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1193/2010 zo 16. decembra 2010, ktorým sa do registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisuje názov:

Maine-Anjou (CHOP) Čerstvé mäso (a droby) – Francúzsko

 

 

 

 

 

(18/12/2010)

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1214/2010 zo 17. decembra 2010, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:

Carota Novella di Ispica (CHZO) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko

Carota Novella di Ispica (CHZO) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko

Montoro-Adamuz (CHOP) Oleje a tuky (maslo, margarín, oleje atď.) – Španielsko

Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1216/2010 zo 17. decembra 2010, ktorým sa schvaľujú väčšie zmeny a doplnenia špecifikácie názvu zapísaného do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení:

Welsh Lamb (CHZO) Čerstvé mäso (a droby) – Spojené kráľovstvo


<-- SPÄŤ