Scientific journal
1 1962
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 1, 1962
=Number ?> 1 | |
1-3 |
Šulc, Š. Úvodom |
4-12 |
Arpai, J. - Bánhegyiová, M. Vplyv zmrazovania na metabolizmus a aktívny pohyb baktérií |
13-17 |
Birtok, J. Meranie, automatizácia a regulácia v potravinárskom priemysle pomocou rádioizotopov |
18-20 |
Krébes, T. Najnovšia technika pre linky na spracovanie šípok |
21-29 |
Stein, I. - Pavlíková, E. Príspevok k poznaniu vplyvu nízkych teplôt na niektoré proteinázy mäsa |
30-34 |
Behúň, M. - Bartošková, M Aplikácia ultrazvuku pri skladovaní zmrazeného mlieka |
35-43 |
Kolečániová, V. Zmrazovanie detskej výživy |
44-50 |
Heidinger, K. - Mandíková, J. Zníženie strát pri používaní chladu |
51-59 |
Lifka, E. Hlavné zásady rozvoja v oblasti manipulácie s materiálom v mraziarenskom priemysle |
60-70 |
Duchoň, T. a kol. Biochémia mrazených potravín - mrazené mäso |
71-77 |
Šulc, Š. - Kršáková, K. Vplyv mraziarenského skladovania na nutričnú hodnotu a chuť špenátu |
78-82 |
Bystrická, E. - Gazdík, J. Organizácia technicko-ekonomických informácií v ČSSR |
83-84 |
Zoznam záverečných zpráv o vyriešených výskumných úlohách vo Výskumnom ústave mraziarenskom v Bratislave Zoznam záverečných zpráv o vyriešených výskumných úlohách vo Výskumnom ústave mraziarenskom v Bratislave |
=Number ?> 2 | |
1-12 |
Šulc, Š. - Kršáková, K. Sledovanie vplyvu blanšírovania a chladenia na nutričnú hodnotu a enzymatickú aktivitu špenátu |
13-17 |
Lifková, Z. Zmeny vitamínu C a vitamínu B1 - tiamínu u mrazených detských jedál |
18-36 |
Arpai, J. - Grófová, M. - Bánhegyiová, M. Matematicko-štatistický rozbor závislostí kinetiky rastu baktérií po zmrazovaní |
37-45 |
Gazdík, J. O metódach organoleptického hodnotenia potravín |
46-48 |
Bystrická, E. O jubilejnom pracovnom aktíve VÚM |
=Number ?> 3 | |
1-4 |
Vaněk, B. Perspektívy mraziarenského priemyslu |
5-11 |
Heidinger, F. Efektívnosť vodného hospodárstva pri výrobe špenátu |
12-16 |
Birtok, J. Súhrn poznatkov radiačnej konzervácie potravín |
17-28 |
Bánhegyiová, M. - Rubínová, E. Štúdia o vplyve teplôt na rast a rozmnožovanie mikroorganizmov pri nízkych teplotách |
29-45 |
Duchoň, T. - Vrablicová, D. Porcované mrazené mäso |
46-48 |
Zprávy Zprávy |
=Number ?> 4 | |
1-10 |
Stein, I. - Klempová, F. - Morárová, E. Vplyv nízkych teplôt na katepsíny mäsa post mortem |
11-19 |
Šulc, Š. - Hurajová-Tirscherová, J. Stabilita kyselina l-askorbovej |
20-24 |
Pálenkár, P. O niektorých základných otázkach technologických častí sublimačného sušenia potravín |
25-30 |
Behúň, M. Možnosti sušenia potravín pomocou zvukových vĺn |
31-38 |
Bartošková, M. - Birtok, J. Možnosti sušenia potravín pomocou zvukových vĺn |
39-48 |
Treba lepšie využívať patentovú literatúru Treba lepšie využívať patentovú literatúru |