Scientific journal
10 1971
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 10, 1971
=Number ?> 1 | |
1-7 |
Dobiš, L. - Schaller - Herbertová Vzťah množstva vo vode rozpustných látok a technologického režimu výroby balených zmrazovaných kurčiat |
8-13 |
Schunová, V. - Kolečániová, V. Vplyv tepelnej úpravy na výživnú hodnotu mäsa |
14-21 |
Šepitka, A. - Klindová, M. Štúdium rozpeňovania potravín pre penové sušenie |
22-24 |
Štangová, A. K problematike zmrazovania a sublimačného sušenia kávy |
25-34 |
Bystrická, E. Enzymatické systémy, ktoré sa zúčastňujú zrenia a krehnutia mäsa |
35-36 |
Burák, Š. O koordinácii výskumných úloh ústavu v RVHP |
37-45 |
Červeňová, E. Prehľad výsledkov vedeckovýskumných úloh Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1969 a 1970 |
46-48 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 2 | |
1-2 |
K päťdesiatke Komunistickej strany Československa K päťdesiatke Komunistickej strany Československa |
3-4 |
K 50. narodeninám Prof. Ing. Dr. Fridricha Görnera K 50. narodeninám Prof. Ing. Dr. Fridricha Görnera |
5-11 |
Krkošková, B. Možnosti využitia technológie zmrazovania kvapalným dusíkom v mliekárenstve |
12-20 |
Kačeňák, I. Obalové materiály a ich vývoj |
21-26 |
Píš, E Variácie možností spracovania úrody jabĺk s prihliadnutím na podmienky pestovateľa |
27-40 |
Tvarožek, V. - Dudíková, E. Výskum možností uplatnenia elektroaerosólov na predĺženie úchovy potravinárskych surovín |
41-44 |
Krčmář, S. Pektolytické enzýmy z fermentácie kyseliny citrónovej |
45-48 |
Repková, V. Ekonomické hodnotenie nákladov na blanšírovanie zeleniny a tepelné spracovanie kurčiat za použitia vysokofrekvenčného zariadenia o výkone 15 kW |
=Number ?> 3 | |
1-2 |
K 50-ročnému jubileu našej šéfredaktorky (Eva Bystrická) K 50-ročnému jubileu našej šéfredaktorky (Eva Bystrická) |
3-19 |
Klempová, F. - Šuleková, M. Štúdium niektorých enzýmov a zmien prebiehajúcich pri zrení mäsa |
20-28 |
Krkošková, B. - Šulc, Š. Vplyv rýchlosti zmrazovania na enzymatickú oxidáciu kyseliny L-askorbovej |
29-33 |
Šepitka, A. Nové smery dehydratácie potravín |
34-40 |
Tomišová, J. Mikrobiologické rozbory sušenej zeleniny a ovocia |
41-48 |
Kačeňák, I. Dočasná ochrana bieleho plechu |
49-52 |
Csomor, G. Skúsenosti s úchovou vajec v izotermickom sklade JRD Trhové Mýto |
53-56 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 4 | |
1-9 |
Mečárik, K. Fluidné zmrazovanie |
10-15 |
Grodovský, M. Mikrovlnový sporák GUM 2S ako prietokový pastér |
16-21 |
Vašicová-Kostolanská, J. Zníženie obsahu tuku v mrazených zemiakových hranolčekoch |
22-29 |
Šepitka, A. Prednosti sušenia húb v prefukovanej vrstve |
30-34 |
Brichta, K. - Horváth, F. Riešenia na odstránenie primŕzania potravín v skladačkách na voštinové podložky |
35-38 |
Polášek, M. Chladiarenský sklad v Kameničnej uvedený do prevádzky |
39-41 |
Pódová, M. Molekulárno-biologické aspekty konzervovania potravín |
42-48 |
Bystrická, E. Použitie skvapalnených plynov ako média pri zmrazovaní potravinárskych výrobkov |
49-52 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |