Scientific journal
11 1972
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 11, 1972
=Number ?> 1 | |
1-2 |
K 10. výročiu nášho Bulletinu K 10. výročiu nášho Bulletinu |
3-9 |
Šícho, V. - Rutová, B. Elektroforetická analýza isoenzymů v potravinářství. I. Konstrukce aparatury pro plošnou elektroforézu |
10-15 |
Salková, Z. Možnosti použitia ionizujúceho žiarenia pri úchove zeleniny a ovocia |
16-22 |
Dudíková, E. Sledovanie výskytu aflatoxínov v potravinárskych surovinách dovážaných z rozvojových krajín |
23-27 |
Burák, Š. Ekonomická efektívnosť výskumnej činnosti Výskumného ústavu potravinárskeho SPA v Bratislave |
28-33 |
Tvarožek, V. O pokusoch rezervného skladovania citrusových plodov na Slovensku |
34-37 |
Búc, J. Dlhodobé skladovanie citrusových plodov na Slovensku |
38-45 |
Šulc, Š. - Jäger, F. Forma a spôsob prenášania vedeckých poznatkov do praxe |
46-50 |
Červeňová, E. Nové zdroje bielkovín |
51-54 |
Prehľad výsledkov vedecko-výskumných úloh Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1971 Prehľad výsledkov vedecko-výskumných úloh Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1971 |
55-58 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 2 | |
1-13 |
Vinter, V. Možnosti ovlivnění germinace a postgerminačních syntetických aktivit bakteriálních spor a jejich praktický význam |
14-20 |
Behúň, M. Možnosti aplikácle antimilkróbnych látok prl úchove potravín |
21-29 |
Hrivňák, J. - Pavlíková, A. Použitiíe plynovej chromatografie pri štúdiu kvality skladovaných jabĺk |
30-33 |
Kolečániová, V. - Pálenkár, P. Výskum a vývoj technológie mrazených polotovarov a hotových diétnych pokrmov pre nemocničné stravovanie |
34-42 |
Polášek, M. K problematike ohrevu mrazených jedál |
43-46 |
Repková, V. Ekonomické zhodnotenle zavedenia olejového hospodárstva a zariadení na samočinnú reguláclu hladiny oleja v rybných závodoch |
47-49 |
Burák, Š. Výsledky spolupráce Výskumného ústavu potravinárskeho v RVHP v rokoch 1966-1970 a dalšia činnosť v rokoch 1971-1975 |
50-52 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 3 | |
1-10 |
Šulc, Š. Štúdium teploty a času na inaktiváciu hydroperoxidáz vo vzťahu k zmyslovým a nutričným faktorom |
11-17 |
Hořejší, V. Nový způsob chlazení větších objemů mléka |
18-21 |
Píš, E. Rozvoj potravinárskeho priemyslu a jeho perspektívy - požiadavka racionálnej výživy |
22-28 |
Bystrická, E. Enzymatické systémy, ktoré sa zúčastňujú zrenia a krehnutia mäsa. II |
29-37 |
Červeňová, E. Konzervovanle obilia |
38-42 |
Kačeňák, I. Vhodnosť použitia nevratných obalov |
43-46 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 4 | |
1-2 |
K 50. narodeninám Ing. Ladislava Bobiša, CSc. K 50. narodeninám Ing. Ladislava Bobiša, CSc. |
3-13 |
Váryová, M. Reologické vlastnosti pien z marhuľového pretlaku |
14-20 |
Grodovský, M. Mikrovlnová pasterizácia ovocných štiav |
21-31 |
Krkošková, B. Vplyv zmrazovania a mraziarenského skladovania na niektoré vlastnosti |
32-39 |
Šepitková, J. Mikrobiologické problémy kulinárne pripravených zmrazených hotových jedál |
40-48 |
Kačeňák, I. Balenie ovocia a zeleniny do zmrašťovacej PE fólie |
49-50 |
Konzultácla špecialistov témy 2.1 a 4.3 RVHP v roku 1972 Konzultácla špecialistov témy 2.1 a 4.3 RVHP v roku 1972 |
50-52 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |