Scientific journal
12 1973
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 12, 1973
=Number ?> 1 | |
1-2 |
K päťdesiatinám s. Ing. Pavla Pagáča, CSc. K päťdesiatinám s. Ing. Pavla Pagáča, CSc. |
3-5 |
Burák, Š. O činnosti Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1972 |
6-9 |
Kyzlink, V. Význam neenzymatického hnědnutí v technologii neúdržných potravin |
10-15 |
Nevenkin, S. Sušenie zeleniny vo fluidnej vrstve |
16-26 |
Ondríšeková, M. - Grodovský, M. Využitite vysokofrekvenčnej energie pre ohrev kvapalných produktov (mlieka) |
27-32 |
Martiš, F. Výroba mrazeného špenátu na kontinuálnej linke |
33-43 |
Jäger, F. Chaldiarenský sklad ovocia a zeleniny na ŠM Štítnik |
44-46 |
Hollý, M. Príspevok k valorizácii neštandardného ovocia |
47-51 |
Prehľad výsledkov vedecko-výskumných úloh Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1972 Prehľad výsledkov vedecko-výskumných úloh Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1972 |
52-56 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 2 | |
1-2 |
K 60. narodeninám s. Karola Janka K 60. narodeninám s. Karola Janka |
3-11 |
Salková, Z. Vplyv dávky ionizujúceho žiarenia na stabilitu tukov |
12-20 |
Krkošková, B. - Grznárová, A. Výber vhodných metód sledovania akosti mrazeného masla |
21-36 |
Šťastná, J. - Vinter, V. - Babička, J. - Lešková, Z. Vliv tepelných šoků a iradiace na germinabilitu, senzitizaci a přežívání bakteriálních spor |
37-42 |
Píš, E. Širšie rozvedenie významu biologického obsahu kvasiniek vo vzťahu k výžive |
43-48 |
Tvarožek, V. Skladovanie ovocia a zeleniny v ionizovanom ovzduší |
49-52 |
Kačeňák, I. Poznatky zo zahraničných ciest do NDR a RSR |
53-56 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 3-4 | |
1-11 |
Mečárik, K. Určovanie rýchlostí skupenskej premeny pri zmrazovaní potravín |
12-19 |
Krkošková, B. - Grznárová, A. Sledovanie akosti mraziarenského masla po vyskladnení |
20-31 |
Vašicová-Kostolanská, J. Uplatnenie mikrovlnového ohrevu pri spracovaní ovocia na polotovary |
32-37 |
Kačeňák, I. Význam priepustnosti obalov pre potravinársku obalovú techniku |
38-46 |
Červeňová, E. Výroba ovocných štiav |
51-59 |
Krkošková, B. - Görner, F. Vplyv rýchlosti a skladovacej teploty na oxidáciu tuku a zmeny štruktúry masla a smotany |
60-65 |
Pálenkár, P. Poznatky z výskumu technológie mrazených diétnych pokrmov |
66-67 |
Smirnov, V. I. zjazd absolventov potravinárskych študijných odborov Chemickotechnologickej fakulty Slovenskej vysokej školy technickej, nositeľky Radu republiky |
68-69 |
Z činnosti orgánov RVHP v potravinárskom priemysle Z činnosti orgánov RVHP v potravinárskom priemysle |
Pripomname si jubileum | |
70 |
Naši jubilanti Naši jubilanti |
Recenzie | |
71-75 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |