Scientific journal
13 1974
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 13, 1974
=Number ?> 1-2 | |
1-2 |
Otvorenie konferencie Otvorenie konferencie |
3-6 |
ŠINKO, J. Perspektívy rozvoja výroby hotových pokrmov a polotovarov na priemyselnej báze |
7-14 |
MLYNAROVIČ Predpoklady na zabezpečenie veľkovýroby hotových pokrmov a polotovarov v Slovenskej socialistickej republike |
15-23 |
ŠULC, Š. Podiel výskumu na zabezpečovaní výroby hotových pokrmov a polotovarov |
24-36 |
BYSTRICKÁ, E. Svetový trend pri riešení problematiky spoločného stravovania |
37-40 |
DOBERSKÝ, P. Perspektivy využití průmyslově vyráběných hotových pokrmů ve zdravotnických zařízeních |
41-47 |
GARA, K. Perspektívy využitia priemyselne vyrábaných hotových pokrmov v školskom stravovaní |
48-52 |
KOMINARSKAJA, A. K. Vplyv rôznych spôsobov zmrazovania na kvalitu hovädzieho mäsa |
53-63 |
URBANIAK, M. A. - JERZYKOWSKI, J. T. Uwagi do rozmražania mięsa w urządzeniach przemysłowych |
64-69 |
SMOTLACHA, M. Sortiment zmrazených polotovarů a hotových jídel |
70-74 |
KLEMPA, Š. Predpoklady na zavedenie výroby mrazených hotových pokrmov a polotovarov v mraziarskom závode Bratislava |
75-80 |
PÁLENKÁR, P. - HRIADELOVÁ, O. Poznatky z riešenia mraziarskej technológie prípravy mrazených pokrmov |
81-95 |
BURIAN, J. Výrobní linky na výrobu hotových jídel a polotovarů |
96-103 |
KAČEŇÁK, I. Obalové materiály z hľadiska mraziarskej úchovy potravín |
104-114 |
PELNAŘOVÁ, L. Zkušenosti s rozmrazováním zmrazených hotových pokrmů za použití vysokofrekvenčního ohřevu |
115-120 |
FUCHSOVÁ, A. Zhodnocení různých způsobů rozmrazování a ohřevu zmrazených dietních jídel |
121-123 |
KUBA, P. Mraziarske zariadenia a distribučný predaj mrazených hotových výrobkov u nás a v zahraničí |
124-132 |
SKŘIVAN Mrazírenské zařízení pro skladování a distribuci mražených hotových pokrmů u nás a v zahraničí |
133-136 |
PÁLENKÁR, P. - KAPUSNÍKOVÁ, M. Zmeny v mrazených hotových pokrmoch počas skladovania |
137-140 |
PETRÍKOVÁ, D. - PAVLÍKOVÁ, A. Porovnanie nutritívnej hodnoty mrazených a sterilizovaných hotových pokrmov |
141-152 |
LEŠKOVÁ, Z. - ŠUBÍK, J. - BEHÚŇ, M. Mikrobiológia mrazených potravín |
153-164 |
POLÁŠEK, M. Teplovzdušné rozmrazovacie zariadenie |
=Number ?> 3 | |
1-6 |
BUŠA, J. Problém životného prostredia |
7-16 |
SIMEK, F. Výskumné práce Centrálneho výskumného ústavu potravinárskeho priemyslu v Budapešti za r.1972 |
17-24 |
BEHÚŇ, M. - ŠUBÍK, J. Fyziologické a biochemické aspekty klíčenia spór vláknitých húb |
25-33 |
KLEMPOVÁ, F. Štúdium zrenia mäsa za rozličných podmienok |
34-46 |
ŠEPITKA, A. Pokrok v zahusťovaní a dehydratácii kvapalných potravín |
47-51 |
LAZAR, E. Polarografické stanovenie kyseliny L-askorbovej |
52-55 |
Prehľad výsledkov vedecko-výskumných úloh Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1973 Prehľad výsledkov vedecko-výskumných úloh Výskumného ústavu potravinárskeho SPA za rok 1973 |
56-59 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 4 | |
1-11 |
URBANIAK, M. A. - JERZYKOWSKI, J. W. Some remarks on the defreezing of meat in industrial conditions |
12-27 |
ŠŤASTNÁ, J. - VINTER, V. - BABIČKA, J. - LEŠKOVÁ, Z. Praktické aspekty teplotních zásahů do průběhu germinace a postgerminačního vývoje bakteriálních spor |
28-40 |
THALMEINEROVÁ, A Nutričné hodnotenie hotových mrazených jedál |
41-47 |
TVAROŽEK, V. Uplatnenie automatického penetrometra na objektívne meranie konzistencie plodín |
48-53 |
KAČEŇÁK, I. Obaly a obalová technika v potravinárstve |
54-57 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |