Scientific journal
14 1975
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 14, 1975
=Number ?> 1-2 | |
1 |
Predhovor Predhovor |
2-6 |
ŠÍCHO, V. Využití enzymové analýzy v potravinářství |
7-19 |
DVOŘÁK, Z. Význam a způsoby konzervace potravin chladem |
26-39 |
DEMECZKY, M. The applications of high frequency field in food industry |
40-52 |
ŠORMAN, L. Teoretické základy sterilizácie a nové smery v sterilizačnej technike |
53-89 |
ŠEPITKA, A. Dehydratácia ako progresívny spôsob úschory potravín |
90-103 |
KOPŘIVA, M. - ADAM, M. Použití tlakových a teplotních rázu v potravinářském průmyslu, zvlášte v procesu sušení |
104-111 |
GRODOVSKÝ, M. Teoretické základy využitia mikrovlnového ohrevu v potravinárskom priemysle |
112-116 |
VAŠICOVÁ-KOSTOLANSKÁ, J. Možnosti použitia mikrovlnového ohrevu pri priemyselnom spracovaní potravín |
117-118 |
BROKEŠ, P. Využitie membránových procesov pri konzervácii potravín |
119-126 |
ŠKAREK, L. Nové způsoby tvarování potravinářských výrobků |
127-128 |
ŠKAREK, L. Diskusný príspevok generálneho riaditeľa LIKO s. Jána Marcelyho |
129-137 |
ŠULC, Š. Využitie chladu pri úchove potravín |
138-143 |
POLÁŠEK, M. Zmrazovanie kvapalných potravín |
144-146 |
PAP, L. Freezing with liquid nitrogen |
147-154 |
JÄGER, F - LANG, R. Chladiarenský automobil Š1203 vychladzovaný a poháňaný kvapalným propánom |
155-159 |
MIHALIK, J. Nová metóda defrostácie potravinárskych produktov |
160-164 |
GINTEROVÁ, A. Využitie biokonzervácie v potravinárskom priemysle |
165-172 |
SALKOVÁ, Z. Možnosť využitia ionizujúceho žiarenia na úchovu potravín |
173-177 |
HANULA, P. Použitie nizínu v potravinárstve |
178-181 |
TVAROŽEK, V. Vplyv elektroionizácie na kinetiku zrenia plodín |
182-187 |
BEHÚŇ, M. - ŠUBÍK, J. - DUDÍKOVÁ, E. Niektoré aspekty použitia antifungálnych Iátok v potravinárstve |
188-189 |
Využitie progresívnych surovín v mlynsko-pekárenskom priemysle - diskusný pnspevok s. Pláteníka Využitie progresívnych surovín v mlynsko-pekárenskom priemysle - diskusný pnspevok s. Pláteníka |
=Number ?> 3-4 | |
1-9 |
POKORNÝ, J. - HEGEDÜŠOVÁ, B. - NGUYEN-THIEN, L. Štúdium hnednutia potravín v modelovom systéme 1,4-benzochinónu a kazeínu |
10-21 |
ŠUBÍK, J. Mechanizmus účinku antifungálnych antibiotík |
22-30 |
UHDE, W. J. Ernährungstoxikologische Probleme beim Einsatz von Verpackungswerkstoffen aus Plasten |
31-35 |
KAČEŇÁK, I. Racionalizácia a inovácia v obalovej technike potravinárskeho priemyslu |
36-44 |
KAPUSNÍKOVÁ, M. - KRKOŠKOVÁ, B. Príspevok k štúdiu sledovania skutočného obsahu vitamínu C v tepelne opracovaných potravinách |
45-48 |
Novinky zo zahraničnej literatúry Novinky zo zahraničnej literatúry |