Scientific journal
16 1977
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 16, 1977
=Number ?> 1 | |
1-7 |
KRÉBES, T. Príspevok k formulovaniu cieľov pre komplexný výskum v oblasti potravinárskej sanitácie |
8-22 |
STRMISKA, F. - HOLČÍKOVÁ, K. - STRMISKOVÁ, G. Vývoj tabuliek zloženia a výživových hodnôt požívatín |
23-30 |
KRKOŠKOVÁ, B. - CUPÁKOVÁ, M. Štúdium vplyvu rýchlosti chladenia na frakcionáciu mliečneho tuku |
31-38 |
BARTEKOVÁ, Z. - DUBRAVICKÝ, J. - STRMISKOVÁ, G. Uplatnenie nemäsových bielkovín pri výrobe mäsových výrobkov |
39-48 |
BYSTRICKÁ, E. Rozvoj chladenej prepravy niektorých poInohospodárskych produktov a potravinárskych výrobkov |
49-54 |
KKonzultácie špecialistov krajín členských štátov RVHP, zúčastnených na riešení úloh-tém v mnohostrannej spolupráci roku 1976 Konzultácie špecialistov krajín členských štátov RVHP, zúčastnených na riešení úloh-tém v mnohostrannej spolupráci roku 1976 |
=Number ?> 2 | |
1-9 |
SALKOVÁ, Z. - SOJÁK, L. Sledovanie kinetiky tvorby uhľovodíkov v ožiarenom živočíšnom tuku |
10-21 |
ZÁVODSKÝ, Z. Výpočet Iátkovej bilancie na operatívne riadenie zvárenia cukrovín pri zhoršenej kvalite základnej suroviny |
22-30 |
THALMEINEROVÁ, A. Príspevok k stanoveniu aminokyselín tryptofánu a cystínu v potravinárskych výrobkoch |
31-38 |
STRMISKOVÁ, G. - DUBRAVICKÝ, J. - BARTEKOVÁ, Z. Uplatnenie polyfosfátov pri výrobe mäsových výrobkov |
39-46 |
VACOVÁ, T. Hodnotenie kvality laboratómych výsledkov |
47-53 |
BYSTRICKÁ, E. Označovanie potravinárskych výrobkov |
=Number ?> 3 | |
1-15 |
ŠUBÍK, J. - GREKSÁKOVÁ, O. - GREKSÁK, M. - TAKÁCSOVÁ, G. Deriváty karbonylkyanidfenylhydrazónu a ich vplyv na rast a metabolizmus mikrobiálnych buniek |
16-29 |
POLÁŠEK, M. - HODÚR, Š. Mechanizácia v expedícii pekárenských výrobkov |
30-37 |
CHRIAŠTEĽ, L. Intenzifikácia chladenia chleba a ostatných pekárenských výrobkov |
38-46 |
DODOK, L. - MÓROVÁ, E. Ingredencie v cereálnej technológii a ich použitie |
47-54 |
STUDNICKÝ, J. Minimalizácia odpadov pri výrobe cukru |
=Number ?> 4 | |
1-2 |
BURÁK, Š. - KRKOŠKOVÁ, B. Úlohy Výskumného ústavu potravinárskeho vo vzťahu k plneniu záverov 7. pléna ÚV KSČ |
3-11 |
TVAROŽEK, V. - MIHALKOVIČOVÁ, Ľ. - VARENICH, J. O luminiscenčnej analýze potravinárskych surovín a výrobkov |
12-19 |
VACOVÁ, T. Laboratórna kontrola akosti potravinárskych výrobkov |
20-27 |
MÓROVÁ, E. - DODOK, L. Obohatenie cereálnych výrobkov netradičnými surovinami |
28-34 |
CUPÁKOVÁ, M. Izolácia, stanovenie a identifikácia aromatických látok |
35-36 |
BURÁK, Š. Dvojstranná spolupráca Výskumného ústavu potravinárskeho so socialistickými krajinami |
37-38 |
VAVRÍK, A. O výsledkoch konzultácie špecialistov témy 4.8 mnohostrannej spolupráce v rámci RVHP |
39-40 |
POLÁŠEK, M. Komplexná racionalizačná brigáda pomáha skrátiť cyklus: výskum – vývoj - využitie |
41-42 |
POLÁŠEK, M. Poznatky zo študijného pobytu vo varšavských pekárňach |
Pripomname si jubileum | |
43-44 |
K nedožitým 60. narodeninám doc. RNDr. Jána Arpaia, CSc. K nedožitým 60. narodeninám doc. RNDr. Jána Arpaia, CSc. |