Scientific journal
19 1980
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 19, 1980
=Number ?> 1 | |
1-7 |
KRKOŠKOVÁ, B. - VACOVÁ, T. Vplyv technologických parametrov frakcionácie mliečneho tuku na fyzikálne vlastnosti frakcií |
8-16 |
BARABÁŠ, J. Vplyv rozličných technologických faktorov na vlastnosti sušených koncentrátov všetkých mliečnych bielkovín |
17-22 |
STRMISKOVÁ, G. - DUBRAVICKÝ, J. - BARTEKOVÁ, Z. Nutričné vlastnosti výrobkov zo sójových bielkovín. II. Faktory obmedzujúce nutričnú hodnotu bielkovín sóje |
23-28 |
CUPÁKOVÁ, M. - PALO, V. Chutnosť mliečneho tuku. I. Prehľad poznatkov o chuti a vôni mliečneho tuku |
29-38 |
ŠUBÍK, J. - ŠUBÍKOVÁ, V. Amínoxidy, ich chemické a biologické vlastnosti |
=Number ?> 2 | |
1-8 |
PRÍBELA, A. - DRDÁK, M. - KLEMPA, Š. Fotometrické stanovenie farby rajčinových pretlakov |
9-15 |
KRKOŠKOVÁ, B. - VACOVÁ, T. Vplyv technologických parametrov frakcionácie mliečneho tuku na chemické zloženie frakcií |
17-22 |
CUPÁKOVÁ, M. - PALO, V. - COPLÁKOVÁ, M. Chutnosť mliečneho tuku. II. Štúdium charakteru arómy maslového tuku a jeho frakcií |
23-31 |
MEČÁRIK, K. Analyticko-numerické riešenie zmrazovania homogénnych materiálov |
33-36 |
ŠUBÍK, J. - ŠUBÍKOVÁ, V. Princíp a možnosti aplikácie luminometrie |
37-48 |
BARTEKOVÁ, Z. - DUBRAVICKÝ, J. - STRMISKOVÁ, G. - DUDÁŠOVÁ, S. Uplatnenie koncentrácie sójovej bielkoviny pri výrobe modelových výrobkov na báze bravčového mäsa |
49-54 |
BOLFOVÁ, J. Štúdium predpokladov uplatnenia automatizovaných systémov riadenia vo vybranom potravinárskom závode - Riadenie kvality |
=Number ?> 3 | |
1-2 |
K životnému jubileu Ing. Vladimíra Smirnova K životnému jubileu Ing. Vladimíra Smirnova |
3-11 |
TVAROŽEK, V. Tovaroznalecký luminoskop na objektívne hodnotenie kvality |
13-27 |
KAČEŇÁK, I. Problémy objektívneho hodnotenia kvality chleba |
29-34 |
VACOVÁ, T. - KRKOŠKOVÁ, B. Aplikácia stabilizátorov pri výrobe mrazených smotanových krémov |
35-45 |
STRMISKOVÁ, G. - DUBRAVICKÝ, J. - BARTEKOVÁ, Z. Uplatnenie polyfosfátových aditív pri výrobe modelových výrobkov na báze bravčového mäsa |
47-56 |
PRUGAROVÁ, A. Zmena kryoanabioticky konzervovaných potravín počas ich skladovania |
57-61 |
DRDÁK, M. - PRÍBELA, A. - PETRÍKOVÁ, D. Využitie farebných diferencií na hodnotenie rajčinového pretlaku |
=Number ?> 4 | |
1-3 |
K 30. výročiu založenia Výskumného ústavu potravinárskeho K 30. výročiu založenia Výskumného ústavu potravinárskeho |
5-10 |
TVAROŽEK, V. A KOL. Výskum progresívnych metód kontroly kvality surovín a výrobkov |
11-17 |
ŠUBÍK, J. Pokroky vo výskume nových biocídnych látok a regulačných mechanizmov mikrobálnych buniek |
19-26 |
KRKOŠKOVÁ, B. A KOL. Výskum vybraných procesov vo väzbe na inováciu a zvýšenie výživových vlastností výrobkov s využitím širokoprofilových a netradičných surovín |
27-32 |
POLÁŠEK, M. A KOL. Výskum a vývoj kontinualizácie pekárskych liniek vo fáze od pece po expedíciu |
33-38 |
VAVRÍK, A. Využitie nových fyzikálnych princípov a poznatkov v potravinárskom priemysle |
39-43 |
SALKOVÁ, Z. Overovanie uplatnenia ionizujúceho žiarenia u skladovanej zeleniny a ovocia |
45-50 |
ZÁVODSKÝ, L. A KOL. Príspevok ku skvalitneniu cukrovarníckej technológie |