Scientific journal
2 1963
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 2, 1963
=Number ?> 1 | |
1-2 |
Šulc, Š. O činnosti Výskumného ústavu mraziarenského v jubilejnom roku 1962 |
3-15 |
Arpai, J. O vplyve spôsobu zmrazovania na akosť a na mikrobiologickú nezávadnosť mäsa |
16-23 |
Heidinger, K. Automatizácia špenátového pretlaku |
24-31 |
Janko, K. Fotoelektricky riadené zariadenie pre automatizovanie hráškovej linky |
32-44 |
Benke, G. Zo správy "Študijná cesta vo Švédsku" |
45-48 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 2 | |
1-15 |
Birtok, J. Kontinuálne meranie a regulovanie obsahu sušiny špenátového pretlaku |
16-22 |
Heidinger, K. - Janko, K. Automatizácia linky na zelený hrášok |
23-34 |
Arpai, J. - Grófová, M. Sledovanie rastu baktérií v potravinách v závislosti od vplyvu a dĺžky doby skladovania za chladu |
35-49 |
Lifka, E. Literárna štúdia o manipulácii s materiálom v mraziarenských závodoch |
50-52 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 3 | |
1-13 |
Vozár, L. Doterajšie poznatky o pôsobení vyšších a nadmerných dávok vitamínu C |
14-20 |
Behúň, M. Vplyv ultrazvukových vĺn na stabilitu vitamínu C a aktivitu peroxydázy |
21-28 |
Krébes, T. - Pálenkár, P. - Štangová, A. Technológia sublimačného sušenia a výsledky lyofilizácie ovocia a zeleniny |
29-37 |
Šulc, Š. Vplyv chladiarenských teplôt na nutričnú hodnotu a enzymatickú aktivitu u listovej zeleniny |
38-49 |
Stein, I. - Klempová, F. - Morárová, E. Príspevok k poznaniu vplyvu nízkych teplôt na aktivitu glykolytických enzýmov mäsa |
50-53 |
Lifková, Z. Zistenie najvýhodnejších kritérií pri pokusnej výrobe krupicových flameri |
54-56 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 4 | |
1-4 |
Preslov s. Urbana, vedúceho odboru rozvoja vedy a techniky Ministerstva potravinárskeho priemyslu v Prahe Preslov s. Urbana, vedúceho odboru rozvoja vedy a techniky Ministerstva potravinárskeho priemyslu v Prahe |
5-14 |
O význame chladu v potravinárstve (z príležitosti konferencie) O význame chladu v potravinárstve (z príležitosti konferencie) |
15-25 |
Vogl, J. Chladící zařízení s nucenou cirkulací chladiva v závodech potravinářského průmyslu |
26-39 |
Arpai, J. Pokusné podklady k návrhu novej technológie glazurovania mrazeného mäsa |
40-45 |
Filip, C. Referát na konferenci o využití chladu v potravinářském průmyslu |
46-50 |
Petříček, J. Chlad a jeho využití v masném průmyslu |
51-55 |
Technika chlazení v maloobchodě Technika chlazení v maloobchodě |
56-58 |
Diskusní příspěvek zástupce podniku zahraničního obchodu Koospol Diskusní příspěvek zástupce podniku zahraničního obchodu Koospol |
59-61 |
Chladící technika v potravinářství (Diskusný príspevok s. P. Novotného, zástupcu n. p. Frigera v Kolíne) Chladící technika v potravinářství (Diskusný príspevok s. P. Novotného, zástupcu n. p. Frigera v Kolíne) |
62-64 |
Funkčné požiadavky na domáce chladničky (Diskusný príspevok s. Cabalku, zástupcu n. p. Chladnička v Zlatých Moravciach) Funkčné požiadavky na domáce chladničky (Diskusný príspevok s. Cabalku, zástupcu n. p. Chladnička v Zlatých Moravciach) |