Scientific journal
20 1981
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 20, 1981
=Number ?> 1 | |
1-6 |
KRKOŠKOVÁ, B. - BARANOVÁ, M. Vplyv prídavku srvátky a mliečnych bielkovín na fyzikálne a chemické vlastnosti mäsových výrobkov |
7-13 |
KRČÁL, Z. - PREKOPPOVÁ, J. - SLOTTOVÁ, A. Vplyv kvality nakupovanej suroviny na kvalitu trvanlivého mlieka |
15-25 |
ŠUBÍK, J. - LEŠKOVÁ, Z. - GBELSKÁ, Y. - DUDÍKOVÁ, E. - TAKÁCSOVÁ, G. Výskum podmienok efektívnej inaktivácie mikroorganizmov N,N-dimetyl-1 metyldodecylaminoxidom |
27-33 |
PRUGAROVÁ, A. Príspevok k štúdiu vplyvu zmrazovania na výslednú kvalitu a skladovaciu stabilitu potravín |
35-41 |
OLEKŠÁK, J. Regenerácia oplachových odpadových vôd z umývačiek fliaš a ich recirkulácia |
43-52 |
HORVÁTHOVÁ, R. Mutagénna aktivita antimikróbnych látok a spôsoby jej detekcie |
=Number ?> 2 | |
1-7 |
VACOVÁ, T. - KRKOŠKOVÁ, B. - BARANOVÁ, M. Štúdium optimalizácie technologických procesov výroby mrazených smotanových krémov |
9-17 |
ŠUBÍK, J. - JURÍKOVÁ, K. Regulácia rastu nežiaducej mikroflóry na povrchu surových trvanlivých mäsových výrobkov |
19-28 |
HORVÁTHOVÁ, R. - ŠUBÍK, J. Genetická aktivita kyseliny 3-(5-nitro-2-furi)akrilovej u kvasiniek |
29-32 |
ŠPAŇÁR, M. - GRODOVSKÝ, M. Stanovenie lipofilných vitamínov vysokotlakovou kvapalinovou chromatografiou. I. |
33-41 |
STRMISKOVÁ, G. - DUBRAVICKÝ, J. - BARTEKOVÁ, Z. Vplyv prídavku polyfosfátových aditív na akosť párkov obyčajných |
43-50 |
ULIČNÝ, J. - VAVRÍK, A. Riadenie mnohovrstvových hierarchických systémov v podmienkach neurčitosti |
Pripomname si jubileum | |
51-52 |
K životnému jubileu Dr. Ing. Ladislava Závodského K životnému jubileu Dr. Ing. Ladislava Závodského |
53-54 |
K životnému jubileu Ing. Teodora Krébesa K životnému jubileu Ing. Teodora Krébesa |
=Number ?> 3 | |
1-6 |
CUPÁKOVÁ, M. - PALO, V. Karbonylové zlúčeniny v mliečnom tuku a jeho frakciách |
7-13 |
KLEMPOVÁ, F. - PÁLENKÁROVÁ, S. Možnosti využitia škrobov pri výrobe mäsových výrobkov |
15-21 |
HOZOVÁ, B. - ŠORMAN, L. Štúdium zmien obsahu vitamínov B1, B2 a B6 a niektorých mikrobiologických ukazovateľov pri rôznych spôsoboch termosterilizácie hrachu |
23-27 |
ŠPAŇÁR, M. - GRODOVSKÝ, M. Stanovenie lipofilných vitamínov vysokotlakovou kvapalinovou chromatografiou. II. |
29-36 |
SMIRNOV, V. - SŮROVÁ, E. - UHEROVÁ, R. - TAKÁCSOVÁ, M. Využitie elektrofyzikálnych metód pri tepelnej úprave potravín živočíšneho pôvodu |
37-51 |
SVOBODA, M. Odpadní vody mlékárenského průmyslu a jejich čištění |
=Number ?> 4 | |
1-2 |
20. výročie nášho časopisu 20. výročie nášho časopisu |
3-16 |
KAČEŇÁK, I. Problémy balenia ožiarených potravín |
17-21 |
VACOVÁ, T. - BUBELÍNIOVÁ, E. - KLIMENTOVÁ, E. Rýchle stanovenie kazeínu |
23-29 |
PRUGAROVÁ, A. - ŠORMAN, L. Oxidatívne zmeny skladovaných mrazených potravín |
31-35 |
BALÁŽIKOVÁ, M. - DRDÁK,M. Vplyv ťažkých kovov na stabilitu kyseliny askorbovej |
37-43 |
KRKOŠKOVÁ, B. - VACOVÁ, T. Kvalita a trvanlivosť nátierok na báze mliečneho tuku |
45-49 |
MÓROVÁ, E. - DODOK, L. - SŮROVÁ, E. Inaktivovaná ovsená múka a sledovanie jej fyzikálnochemických ukazovateľov počas skladovania |
51-56 |
DRDÁK, M. - BALÁŽIKOVÁ, M. Účinok kovov na reakcie neenzymatického hnednutia |
57-60 |
HORČIN, V. - ŠIMEKOVÁ, E. - BALÚCH, J. Progresívny spôsob získavania cibuľových práškov, granulí a vločiek fluidnou technológiou |
61-65 |
BUCHTOVÁ, V. - DUBRAVICKÝ, J. - BARTEKOVÁ, Z. - STRMISKOVÁ, G. Zloženie a biologická hodnota niektorých nemäsových bielkovín používaných pri výrobe mäsových výrobkov |
67-71 |
MÓROVÁ, E. - DODOK, L. - SŮROVÁ, E. - BUCHTOVÁ, V. Instantná ovsená múka |
Pripomname si jubileum | |
73-74 |
K životnému jubileu Ing. Zlatice Paulovičovej K životnému jubileu Ing. Zlatice Paulovičovej |
75-76 |
K sedemdesiatinám prof. Ing. dr. Gustáva Janíčka, DrSc. K sedemdesiatinám prof. Ing. dr. Gustáva Janíčka, DrSc. |