Scientific journal
7 1968
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 7, 1968
=Number ?> 1 | |
1-2 |
Stein Stein |
3-7 |
Šulc, Š. - Belešová, T. - Bederková, K. Vplyv premenlivej teploty na úchovu čerstvého mäsa |
8-11 |
Almási, E. - Szántó, G. Výskum lyofilizácie potravín v Maďarsku |
12-24 |
Šepitka, A. - Šiška, Š. - Schunová, V. Vplyv teploty a rýchlosti vzduchu na kvalitu vysušenej mrkvy |
25-32 |
Arpai, J. Porovnanie vplyvu dlhodobého zmrazovania na identifikačné znaky kmeňov Staphylococcus aureus, izolovaných z mrazených a nemrazených potravín |
33-43 |
Tvarožek, V. - Pongrácz, G. Niektoré výsledky z úpravy atmosféry v skladovej technológii |
44-53 |
Jäger, F. Chladená železničná doprava - kombinácia suchého ľadu s mokrým ľadom |
54-56 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
57-59 |
Tiráž ročníka 7, 1968 1 Tiráž ročníka 7, 1968 1 |
=Number ?> 2 | |
1-12 |
Šepitka, A. Perspektívy konzervovania potravín dehydratáciou |
13-21 |
Hoffmann, R. - Anter, W. Kühlung von Transportfahrzeugen mit flüssigem Stickstoff |
22-32 |
Šulc, Š. - Zváčová, A. - Jakšová, E. Vplyv faktorov na aktivitu peroxidáz |
33-38 |
Salková, Z. - Gierat, J. Sledovanie prchavých zložiek v mäse ožiarenom gama-lúčmi |
39-43 |
Kačeňák, I. Problematika korózie a použitia konzervovaných plechoviek |
44-46 |
Bystrická, E. Enzýmy v potravinách |
47-49 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
50 |
Tiráž ročníka 7, 1968 2 Tiráž ročníka 7, 1968 2 |
=Number ?> 3 | |
1-5 |
Grodovský, M. - Hrbáľová, M. Tepelná degradácia chlorofylu |
6-14 |
Šulc, Š. - Krkošková, B. Vplyv zmrazovania v tekutom dusíku a rôznej skladovacej teploty na enzymatickú oxidáciu kyseliny laskorbovej |
15-22 |
Šepitka, A. - Šiška, Š. - Schunová, V. Expanzné sušenie mrkvy a kalerábov |
23-27 |
Tvarožek, V. Sklady pre veľkokapacitnú dlhodobú úchovu ovocia a zeleniny |
28-37 |
Pongrácz, G. - Čech, R. Prešetrenie spôsobilosti potravín ošetrených fungicídnou látkou p-brómfenylizotiokyanátom (PBFI) pre účely konzumu |
38-43 |
Vašicová-Kostolanská, J. Blanšírovanie špenátu dielektrickým mikrovlnným ohrevom |
44-51 |
Šulc, Š. - Tomásh, P. The storing of fruit |
52-55 |
Kačeňák, I. Korózia v potravinárstve |
56-58 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
59-60 |
Tiráž ročníka 7, 1968 3 Tiráž ročníka 7, 1968 3 |
=Number ?> 4 | |
1-5 |
Krkošková, B. Sledovanie vplyvu niektorých faktorov na úchovu farbiva červenej kapusty |
6-16 |
Fritzsche, C. Kontrola prevádzky v modernej prízemnej mraziarni |
17-22 |
Vašicová-Kostolanská, J. Mikrovlnný dielektrický ohrev pri blanšírovaní karfiolu |
23-27 |
Salková, Z. - Čech, R. Zmeny v mäse ožiarenom gama-lúčmi v roztoku zmesi solí |
28-39 |
Tvarožek, V. O jednostrannej čiže jednoduchej regulácii skladových atmosfére |
40-43 |
Tomásch, P. INRYBPROM ´68 |
44-47 |
Janko, K. Predpoklady automatizácie v potravinárskom priemysle |
48-54 |
Burák, Š. - Repková, V. Ekonomická úvaha o skladovaní jabĺk |
55-61 |
Šepitka, A. - Šiška, Š. - Schunová, V. Štúdium vhodnosti odrody mrkvy pre sušenie |
62-63 |
Z porady špecialistov o zmrazovaní potravín v rámci RVHP Z porady špecialistov o zmrazovaní potravín v rámci RVHP |
64-66 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
67-68 |
Tiráž ročníka 7, 1968 4 Tiráž ročníka 7, 1968 4 |