Scientific journal
8 1969
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 8, 1969
=Number ?> 1 | |
1-4 |
Burák, Š. O činnosti ústavu v roku 1968 |
5-10 |
Grodovský, M. Mikrovlnový ohrev ovocných štiav |
11-14 |
Pálenkár, P. Farebné zmeny sublimačne sušených jahôd a malín vo vzťahu k zvyškovej vlhkosti a času skladovania |
15-24 |
Šepitka, A. - Šiška, Š. - Schunová, V. Porovnanie sušenia čerstvej a skladovanej mrkvy |
25-32 |
Repková, V. K súčasnej a perspektívnej problematike konzervárenského priemyslu |
33-42 |
Červeňová, E. Práca s užívateľmi informácií |
43-44 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 2 | |
1-7 |
Mečárik, K. Termokinetika fluidného zmrazovania |
8-21 |
Šulc, Š. - Belešová, T. - Bederková, K. Vplyv premenlivej teploty na úchovu bravčového mäsa |
22-26 |
Jäger, F. - Šulc, Š. Kryogénny zmrazovač potravín |
27-35 |
Tomišová, J. Pôsobenie vysokofrekvenčnej energie na mikroorganizmy |
36-47 |
Horváth, F. Stanovenie optimálnych podmienok pre manipuláciu a vnútrozávodnú dopravu pri výrobe a skladovaní masla |
48-49 |
Červeňová, E. Zoznam záverečných správ vyriešených výskumných úloh v našom ústave za posledných päť rokov |
50-52 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 3 | |
1-2 |
K päťdesiatinám doc. ing. Štefana Šulca K päťdesiatinám doc. ing. Štefana Šulca |
3-8 |
Pálenkár, P. - Štangová, A. Vyhodnotenie skladovacích pokusov sublimačne sušených potravín |
9-14 |
Šepitka, A. Využitie infračerveného žiarenia v potravinárskom priemysle |
15-21 |
Tvarožek, V. Náš spôsob uplatnenia interferometrie pri skladových pokusoch |
22-26 |
Schunová, V. Stabilita vitamínu C v rastlinnom materiáli a hotových jedlách počas predprípravy,skladovania a zohrievania |
27-35 |
Kačeňák, I. Odolnosť obalov z bieleho plechu voči sťaženým klimatickým podmienkam |
36-41 |
Vašicová-Kostolanská, J. Použitie mikrovlnného dielektrického ohrevu pri spracovaní zemiakových hranolkov |
42-47 |
Dudíková, E. Zužitkovanie kŕmnych datlí a trstinovej melasy na výrobu dusíkatého krmiva v rozvojových krajinách |
48-56 |
Janko, K. Automatizácia v potravinárskom priemysle |
57-61 |
Bystrická, E. Študijná - najmä rozborová a tvorivá činnosť vo VTEI |
62-64 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 4 | |
1-8 |
Nemec, P. - Drobnica, Ľ. - Ondrejičková, O. Prírodné a syntetické izotiokyanáty ako antibakteriálne látky |
9-12 |
Šulc, Š. - Zváčová, A. Štúdium enzymatickej aktivity peroxidáz |
13-19 |
Šepitka, A. - Šiška, Š. Význam vnútorných podmienok sušenia pre výber optimálneho spôsobu sušenia. Sušenie mrkvy o rôznych rozmeroch krájania |
20-23 |
Grodovský, M. - Hrbáľová, M. Mikrovlnový ohrev ovocných štiav. Zmeny antokyanínových farbív |
24-28 |
Salková, Z. Kombinovaný účinok ionizujúceho žiarenia a chladu na údržnosť mäsa |
29-35 |
Tomišová, J. Hodnotenie vplyvu mikrobiologického stavu akosti masla na trvanlivosť skladovaného masla |
36-40 |
Hrivnák, J. - Pavlíková, A. Plynovochromatografická metóda hodnotenia kvality skladovaných jabĺk |
41-46 |
Kozmál, V. Zmrštiteľné fólie a ich uplatnenie v potravinárskom priemysle |
47-54 |
Hronová, Z. Nemocničné stravovanie mrazenými jedlami (preklad) |
55-56 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |