Scientific journal
9 1970
Bulletin potravinrskeho vskumu
Bulletin potravinrskeho vskumu
Vol. 9, 1970
=Number ?> 1 | |
1-4 |
Malovcová, M. K 20. výročiu jubilea SPA - Výskumného ústavu potravinárskeho |
5-15 |
Tomišová, J. Pôsobenie vysokofrekvenčnej energie na mikroorganizmy |
16-21 |
Kačeňák, I. - Tomišová, J. Mikrobiálna korózia bieleho plechu |
22-39 |
Šulc, Š. Hydroperoxidázy niektorých druhov drobného ovocia |
40-47 |
Klempová, F. - Šuleková, M. - Jurčovičová, A. Vplyv teploty na aktivitu enzýmov v niektorých druhoch ovocia a zeleniny |
48-51 |
Škárek, L. - Jäger, F. Chladiarenská doprava pomocou kvapalného dusíka |
52-57 |
Šepitka, A. Problematika rozpeňovania potravín pre penové sušenie |
57 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
58-62 |
Bystrická, E. Od sušenia k dehydratácii potravín |
=Number ?> 2 | |
1-7 |
Šulc, Š. - Jakšová, E. Vplyv stupňa zrelosti na enzymatickú aktivitu peroxidáz |
8-11 |
Šepitka, A. - Šiška, Š. Štúdium sušenia karotky (Nantes) škrobenej bonbonárskym sirupom o rôznej koncentrácii |
12-19 |
Salková, Z. Objektívne zmeny v základných zložkách potravín vplyvom ionizujúceho žiarenia |
20-23 |
Kopecký, A. - Davídková, E. Chemické metody sledování změn lipidů v mrazírensky skladovaném vepřovém mase |
24-30 |
Kačeňák, I. Vplyv teploty na koróziu bieleho plechu |
31-38 |
Rusz, J. Tepelné opracování masných výrobků z hlediska snížení kancerogenních látek |
39-47 |
Trappmann, W. Neue Erkenntnisse beim Kühlen und Gefrieren von Lebensmitteln mit flüssigem Stickstoff |
48 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 3 | |
1-6 |
Vinter, V. Kombinované postupy inaktivace bakteriálních spor |
7-13 |
Pódová, M. Príspevok k hodnoteniu mikrobiologického obrazu pri rýchlom a pomalom zmrazovaní masla v drobnom balení |
14-24 |
Šepitka, A. - Šiška, Š. Štúdium termodynamických podmienok sušenia zeleru, zelenej fazuľky, listov špenátu a húb |
25-32 |
Brichta, K. - Horváth, F. Mechanizácia a čiastočná automatizácia pri zmrazovaní ovocia a zeleniny v zmrazovacích ohradách |
33-41 |
Janko, K. Zariadenia na samočinnú reguláciu hladiny. Predpoklady automatizácie v potravinárskom priemysle II |
42-52 |
Tvarožek, V. Príspevok k vývoju nových obalových prostriedkov |
52-54 |
Záznamy zo zahraničnej literatúry Záznamy zo zahraničnej literatúry |
=Number ?> 4 | |
1-8 |
Šulc, Š. Nové spôsoby úchovy a spracovania ovocia a zeleniny |
9-13 |
Tvarožek, V. Príspevok k využitiu elektronickej regulácie vlhkosti v chladiarňach |
14-19 |
Hrubý, J. Balenie mrazených potravín |
20-28 |
Tamchyna, J. Aplikácia reverznej osmózy pri koncentrácii ovocných štiav |
29-36 |
Šepitka, A. Sušenie zeleniny fluidným spôsobom |
37-43 |
Jäger, F. Nové prvky v konštrukcii chladiarenských skladov v ČSSR |
44-50 |
Horniak, V. Príspevok k niektorým ekonomickým a organizačným problémom zhodnocovania ovocia |
51-63 |
Lehoczký, P. Nové chladiarenské sklady v Maďarsku |
64-68 |
Czomor, G. Rozbor ekonomických výsledkov skladového hospodárstva JRD Trhové Mýto v skladovej sezóne 1969/70 |