Aktuality

Ústavný seminár - online prednášky

| 20-11-2023

POZVÁNKA na Ústavný online seminár

Dátum: 24.11.2023 (piatok) o 9,00 h.

Kolektív NPPC – VÚP: Nové trendy v potravinárstve

Prednášky:

  1. Ing. Filip Dimitrov - Ing. Mária Kopuncová

Potenciál využitia esenciálneho oleja z plodov borievky (Juniperus Communis L. a Juniperus oxycedrus L.) v mäsovom priemysle

  1. Ing. Jana Minarovičová, PhD.

Šetrné tepelné procesy pri úprave potravín v gastronómii

  1. RNDr. Lenka Bartošová, PhD.

Fortifikované a obohatené potraviny

  1. doc. Ing. Stanislav Šilhár, CSc. - Bc., Ing. Stanislav Baxa, PhD.

Inovácie v oblasti výroby potravín v SR


Prednášky a diskusia sa budú konať prostredníctvom aplikácie TEAMS.

V prípade záujmu kontaktujte p. Justínu Farbulovú (justina.farbulova@nppc.sk)

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)