Dávame do pozornosti realizáciu online cyklu odborných prednášok vedeckých pracovníkov NPPC. Prvá prednáška sa uskutoční dňa 15.2.2021 o 13,00 h Bc. Ing. Stanislav Baxa, PhD., doc. Ing. Stanislav Šilhár, CSc., Ing. Martin Polovka, PhD.: Úloha potravinárskeho výskumu v procese inovácií a pomoci praxi – príklady a súvislosti. viac informácií...
Srdečne Vás pozývame na online podujatia, ktoré sa uskutočnia v rámci Územného akčného plánu pre zamestnanosť s názvom ”Food Industry” a súvisiacich projektov (SKHU/1802/3.1/022, SKHU/1802/3.1/023, SKHU/1901/3.1/003) viac informácií...
Dňa 28.1.2021 o 9,00 hod. sa uskutoční 5. cyklus vzdelávacích seminárov projektu Interreg V-A FOOD INDUSTRY Co-innovation pre podporu inovačných technológii určený pre širokú verejnosť a priemyselnú prax. viac informácií...
17.12.2020 o 10,00 hod sa uskutoční 4. cyklus vzdelávacích seminárov projektu Interreg V-A FOOD INDUSTRY Co-innovation pre podporu inovačných technológii určený pre širokú verejnosť a priemyselnú prax. viac informácií...
Pri príležitosti 70. výročia Výskumného ústavu potravinárskeho navštívila NPPC-VÚP redaktorka Rádia Regina, ktorej pracovníci ústavu prezentovali výskumné úlohy a projekty zamerané na kvalitu a bezpečnosť slovenských potravín. viac informácií...
Európske zoskupenie územnej spolupráce Rába-Dunaj-Váh s ručením obmedzeným (EZÚS RDV) v rámci územného akčného plánu „Food Industry“ si Vás dovoľuje pozvať na 1.tematický seminár, ktorý sa uskutoční dňa 26. novembra 2020 (štvrtok) od 10.00 hod. (online) viac informácií...
Výskumný ústav potravinársky vydáva v týchto dňoch nové číslo časopisu Trendy v potravinárstve, ktorý je určený odbornej aj laickej verejnosti. viac informácií...