English

Aktuality

bulletWebová stránka projektu CEx II. | 16-10-2014

O výsledkoch a činnostiach spojených s riešením projektu informuje webová stránka projektu.

bulletVzdelávacia aktivita: "Priamy predaj poľnohospodárskych produktov a potravín" | 16-10-2014

NPPC – VÚP Bratislava realizuje v mesiacoch november 2014 – december 2014 vzdelávaciu aktivitu „Priamy predaj poľnohospodárskych produktov a potravín „

bulletNPPC-VÚP je garantom súťažno-vzdelávacej aktivity "Hovorme o jedle" | 02-10-2014

bulletKontrakt č. 165/2014-310/MPRV SR | 24-09-2014

Kontrakt č. 165/2014-310/MPRV SR uzavretý medzi Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR a Národným poľnohospodárskym a potravinárskym centrom na rok 2014, ktorý nahrádza Kontrakt č. 501/2013-820/MPRV SR uzavretý medzi Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR a Výskumným ústavom potravinárskym na rok 2014

bulletDodatok č. 2 ku Kontraktu č. 165/2014-310/MPRV SR | 24-09-2014

Dodatok č. 2

bulletDodatok č. 1 ku Kontraktu č. 165/2014-310/MPRV SR | 24-09-2014

Dodatok č. 1

bulletSemináre „Legislatíva a pravidlá výroby potravín a ich priameho predaja v slovensko- maďarskom pohraničí“ | 14-08-2014

bulletPonuka kurzov - 1. ročník grantovej schémy TESCO | 14-08-2014

Nadácia Tesco vyhlásila pod záštitou NPPC 1. ročník grantovej schémy Tesco zameranej na podporu slovenských farmárov a drobných výrobcov potravín.

bulletNová e-kniha TRADIČNÉ POKRMY V MODERNEJ KUCHYNI | 08-08-2014

Od 1. júna 2014 si môžte zakúpiť novú e-knihu Tradičné pokrmy v modernej kuchyni. Táto publikácia prináša čitateľom informácie o tradičných slovenských výrobkoch a pokrmoch, ako aj recepty na prípravu tradičných slovenských kulinárskych dobrôt. Pri všetkých výrobkoch aj pokrmoch je uvedené aj ich výživové zloženie, čo robí túto publikáciu výnimočnou. Informácie o výživovom zložení pokrmov a výrobkov sú vypracované v súlade s najnovšou platnou legislatívou.

Podrobnosti o kúpe a ukážka knihy v prílohe a v upútavke hore vľavo.

bulletPracovníci NPPC-VÚP v Televíznych novinách Markízy | 24-07-2014

Naši pracovníci sa v reportáži vyjadrujú k téme funkčné potraviny