Preskočiť na obsah...
≡
English Textová verzia stránky Grafická verzia stránky

Výskumný ústav potravinársky

Header Logo image
  • Hlavná stránka
  • Veda a inovácie
  • Služby a poradenstvo
  • Aktuality výskumu
  • Užitočné odkazy
≡
  • Adresa národného kontaktného miesta SR pre Codex Alimentarius
  • Komisia Codex Alimentarius (CAC)
  • Národné kódexové kontaktné miesto (NCCP)
  • Legislatíva Codex Alimentarius
  • Dokumenty prístupné v slovenskom jazyku
    • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius
      • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2009
      • Plán zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO na r. 2010
      • Informácia pre delegátov na zasadnutí komisie Codex Alimentarius
      • Archív zasadnutí komisie Codex Alimentarius
        • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2008
    • Informácie z rokovaní orgánov Codex Alimentarius
      • Zasadnutie CAC (2010)
      • Zasadnutie CCGP (2010)
      • Zasadnutie CCMAS (2010)
      • Zasadnutie CCMAS (2009)
      • Zasadnutie CAC (2009)
      • Zasadnutie CCMAS (2008)
      • Zasadnutie CCEURO (2008)
      • Archív
        • Zasadnutie CCGP (2007)
        • Zasadnutie CCMAS (2007)
        • Zasadnutie CCEURO (2007)
        • Zasadnutie CAC (2006)
        • Zasadnutie CCMAS (2006)
        • Zasadnutie CCNFSDU (2005)
        • Zasadnutie CAC (2005)
        • Zasadnutie CCMAS (2005)
        • Zasadnutie CCEURO (2004)
        • Zasadnutie CCMAS (2004)
        • Zasadnutie CAC (2003)
    • Členstvo EÚ v Komisii Codex Alimentarius
      • Rozhodnutie o prístupe Európskeho spoločenstva ku Komisii Codex Alimentarius
      • Zhodnotenie 2 rokov členstva EÚ v Komisii Codex Alimentarius
      • Informačný pokyn generálneho sekretariátu Rady EU
      • Stanovisko EÚ k návrhu pracovných princípov analýzy rizík
    • Vedecká báza pre rozhodovania Codex Alimentarius
      • Vedecká báza pre Codex Alimentarius
      • Prezentácia potravín
      • Kontaminácia potravín PAU
      • Metylortuť v rybách
      • Akrylamid v potravinách
      • Vedecké poradenstvo v oblasti bezpečnosti potravín a výživy
      • Podpora účasti rozvojových štátov na vedeckom poradenstve FAO/WHO
      • Posudzovanie rizík a dohoda SPS
      • Sanitárne a fytosanitárne opatrenia
      • Globálna iniciatíva FAO
      • Súvislosť medzi CA a ISO
      • Notifikácie SPS
      • Melamín a kyselina kyanurová v potravinách
    • Normy a smernice Codex Alimentarius
      • Smernica HACCP
      • Princípy analýzy rizika GMO potravín
      • CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
      • CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
      • CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
      • CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
      • CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
      • CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
      • CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
      • CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
      • CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
      • Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
      • Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
      • Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
      • Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
      • Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
      • Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
      • Obsah smernice na organické potraviny
      • Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
      • Pracovné princípy analýzy rizika v štáte
    • Procedurálny manuál
      • Procedurálny manuál
        • Štatút Komisie Codex Alimentarius
        • Procedurálne pravidlá Komisie Codex Alimentarius
        • Postupy na vypracúvanie kódexových noriem a súvisiacich textov
        • Všeobecné princípy Codexu Alimentarius
        • Smernica na spoluprácu Komisie CA s medzinárodnými medzivládnymi organizáciami
        • Princípy účasti
        • Definície na účely Codexu Alimentarius
        • Smernica pre kódexové výbory a medzivládne pracovné skupiny ad hoc
        • Smernica na vedenie rokovaní kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
        • Smernica pre vedúcich kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
        • Smernica pre fyzikálne pracovné skupiny (PS)
        • Smernica pre elektronické pracovné skupiny (EPS)
        • Kritériá na definovanie pracovných priorít
        • Smernica na zapracovanie konkrétnych ustanovení do kódexových noriem a súvisiacich textov
      • Schválené zmeny a doplnky Procedurálneho manuálu 2006
      • Smernica pre elektronicke pracovne skupiny
      • Smernica pre fyzikalne pracovne skupiny
    • Vzdelávací balík CA
      • Ako pripravovať národné stanoviská ku kódexovým dokumentom
      • Aké je zloženie kódexových výborov
      • Ako je Kódex organizovaný
      • Čím sa zaoberajú kódexové výbory
      • Čo je Kódex
      • História Kódexu
      • Príprava rokovania kódexových výborov
      • Záujmové oblasti štátu v Kódexe
  • Dokumenty prístupné v Knižnici kódexového kontaktného miesta SR
  • Aktuality – Newsletters


EuroFoodChem

Journal of Food and Nutrition Research

Trendy v potravinárstve

NanoFeed

NanoFeed

Interreg Slovenská republika - Maďarsko

Podpora produkcie slovenských potravín...

Európsky projekt FOODSEG

Európsky projekt PROMISE

Spolupráca Projekty Výstupy Cenník služieb

Aktuality - Newsletters

http://www.codexalimentarius.net/web/newsletter.jsp

tlačiť | mapa stránok | Vyhlásenie o prístupnosti
Copyright © 2025 Správca obsahu - Výskumný ústav potravinársky, Priemyselná 4, P.O.Box 25, 824 75 Bratislava 26
Dizajn a prevádzka - Inštitút znalostného pôdohospodárstva a inovácií.