Ústavný seminár – online prednášky
| 20-06-2025POZVÁNKA na Ústavný online seminár NPPC-VÚP
Dátum: 26.6.2025 (štvrtok) o 9,00 h.
Kolektív NPPC – VÚP: Nové trendy v potravinárstve
Prednášky:
- Klasifikace spotřebitelů ve vztahu k plýtvání potravinami
Ing. Blanka Tobolková, PhD.
- Jedlé obaly v potravinárstve
Mgr. Adriana Véghová, PhD.
- Hodnotenie potravín z pohľadu priaznivých a nepriaznivých účinkov
RNDr. Lenka Bartošová, PhD.
- Nové trendy v potravinárstve v súvislosti s transformáciou potravinových systémov
doc. Ing. Stanislav Šilhár, CSc. – Jng. Stanislav Baxa, PhD.
Prednášky a diskusia sa budú konať prostredníctvom aplikácie TEAMS.
V prípade záujmu kontaktujte RNDr. Marcelu Matulovú (marcela.matulova@nppc.sk).
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)