Aktuality

6. a 7. cyklus vzdelávacích seminárov

| 22-03-2021

POZVÁNKA

Dňa 30.3.2021 o 9,00 hod. sa uskutoční 6. a 7. cyklus vzdelávacích seminárov NPPC a maďarskej Univerzity Széchenyiho Istvána v rámci projektu Interreg V-A FOOD INDUSTRY Co-innovation, ktorý je určený pre širokú verejnosť a priemyselnú prax. 

Program:

9,00 - 10,00 h. Hodnotenie kvality a produkcia potravín so špecifickými technologickými vlastnosťami 

Prednášajúci:  Ing. Stanislav Baxa, PhD., vedúci odboru technologických inovácií a spolupráce s praxou, NPPC Výskumný ústav potravinársky-Biocentrum, Slovensko

10,00 - 11,00 h. Plánovanie udržateľného prísunu živín počas pestovania rastlín 

Prednášajúci:  Dr. Renátó Kalocsai, Univerzita Istvána Széchenyiho, Maďarsko

On-line pripojenie: TU 

Prosíme o registráciu účastníkov (bez poplatku): TU 

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)