Prieskum venovaný priemyselným odvetviam a profesionálom v oblasti fermentovaných potravín
| 12-04-2023Pracovná skupina WG4 projektu PIMENTO spúšťa veľký prieskum venovaný priemyselným odvetviam a profesionálom v oblasti fermentovaných potravín s cieľom identifikovať prekážky pre inovácie v oblasti fermentovaných potravín a štartovacích kultúr. Cieľom tohto prieskumu je použiť získané údaje ako podklad pre vedecké stanovisko, ktoré bude informovať o potrebách a možnostiach inovácií v produkcii fermentovaných potravín.
Prosíme Vás o distribúciu priloženého linku všetkým Vašim kontaktom v potravinárskom priemysle, aby ste ich informovali o tomto prieskume a požiadali o jeho vyplnenie do 5. mája 2023.
Upresňujeme, že tento prieskum nemajú vypĺňať ľudia z akademickej sféry. Dotazník je vo viacerých jazykových mutáciách, avšak nie v slovenčine.
Ďakujeme Vám za spoluprácu pri tomto dôležitom prieskume, ktorý slúži na vytvorenie budúcich strategických výskumných a inovačných projektov na podporu rastu sektora fermentovaných potravín.
Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na WG4@fermentedfoods.eu.
Ing. Zuzana Ciesarová, PhD., NPPC Výskumný ústav potravinársky zuzana.ciesarova@nppc.sk
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)