Aktuality

Prieskum venovaný priemyselným odvetviam a profesionálom v oblasti fermentovaných potravín

| 12-04-2023

Pracovná skupina WG4 projektu PIMENTO spúšťa veľký prieskum venovaný priemyselným odvetviam a profesionálom v oblasti fermentovaných potravín s cieľom identifikovať prekážky pre inovácie v oblasti fermentovaných potravín a štartovacích kultúr. Cieľom tohto prieskumu je použiť získané údaje ako podklad pre vedecké stanovisko, ktoré bude informovať o potrebách a možnostiach inovácií v produkcii fermentovaných potravín.

Prosíme Vás o distribúciu priloženého linku všetkým Vašim kontaktom v potravinárskom priemysle, aby ste ich informovali o tomto prieskume a požiadali o jeho vyplnenie do 5. mája 2023.

https://bit.ly/3GkYhAi

Upresňujeme, že tento prieskum nemajú vypĺňať ľudia z akademickej sféry. Dotazník je vo viacerých jazykových mutáciách, avšak nie v slovenčine.

Ďakujeme Vám za spoluprácu pri tomto dôležitom prieskume, ktorý slúži na vytvorenie budúcich strategických výskumných a inovačných projektov na podporu rastu sektora fermentovaných potravín.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na WG4@fermentedfoods.eu

Ing. Zuzana Ciesarová, PhD., NPPC Výskumný ústav potravinársky                      zuzana.ciesarova@nppc.sk

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)