Preskočiť na obsah...
≡
English Textová verzia stránky Grafická verzia stránky

Výskumný ústav potravinársky

Header Logo image
  • Hlavná stránka
  • Veda a inovácie
  • Služby a poradenstvo
  • Aktuality výskumu
  • Užitočné odkazy
≡
  • O ústave
  • Pracoviská ústavu
    • Pracoviská ústavu
    • Kontakty
    • Organizačná schéma
  • Odborné a vedecké publikácie
    • Trendy v potravinárstve
    • Journal of Food and Nutrition Research
    • Publikačná činnosť
    • Výživové tabuľky
  • Knižnica
  • Ostatné dokumenty
    • Výročné správy
    • Stanoviská
    • Kontrakty
    • Datasety
  • Databázy
    • Potravinová banka dát
    • Online potravinová databáza
  • Webové sídlo NPPC


EuroFoodChem

Journal of Food and Nutrition Research

Trendy v potravinárstve

NanoFeed

NanoFeed

Interreg Slovenská republika - Maďarsko

Podpora produkcie slovenských potravín...

Európsky projekt FOODSEG

Európsky projekt PROMISE

Spolupráca Projekty Výstupy Cenník služieb

Normy a smernice Codex Alimentarius

  • Smernica HACCP
  • Princípy analýzy rizika GMO potravín
  • CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
  • CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
  • CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
  • CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
  • CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
  • CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
  • CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
  • CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
  • CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
  • Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
  • Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
  • Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
  • Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
  • Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
  • Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
  • Obsah smernice na organické potraviny
  • Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
  • Pracovné princípy analýzy rizika v štáte

tlačiť | mapa stránok | Vyhlásenie o prístupnosti
Copyright © 2025 Správca obsahu - Výskumný ústav potravinársky, Priemyselná 4, P.O.Box 25, 824 75 Bratislava 26
Dizajn a prevádzka - Inštitút znalostného pôdohospodárstva a inovácií.